Klantenservice

Mochten er nog vragen zijn over je producten of zendingen, of heb je een andere vraag neem dan gerust contact met ons op. 
Wij zijn te bereiken van Dinsdag t/m zaterdag van 10.00 uur t/m 17.00 uur
via Email:
[email protected]

Per telefoon:

+31(0)641465004

Bij geen gehoor spreek dan een bericht in wij zullen zo spoedig mogelijk contact opnemen.

Ons Adres is;

Hoogkoorpassage 3

5831DM Boxmeer

 

Onderhoud van je sieraden

Verkleuring voorkomen

Het basismateriaal van verzilverde sieraden is koper en/of brons, en zijn daarna door een zilverbad gehaald. Het resultaat is een mooie glanzende afwerking met een laagje echt zilver. De belangrijkste factor waarom een sieraad verkleurd is de PH waarde/ zuurtegraad van je huid. Dit laagje zilver slijt dan sneller eraf. Verkleuring is dan helaas niet te voorkomen, mensen met deze hoge PR waarde kiezen dan ook liever echt zilver.

Als je verzilverde sieraden hebt aangeschaft, wil je deze natuurlijk zo lang mogelijk mooi houden. Wanneer je onderstaande tips in acht neemt, verkleuren ze minder snel. Pas op met huidverzorgingsproducten, cosmetica en chemische middelen. Verzilverde sieraden kunnen niet tegen producten als zeep, (zonnebrand)crème en parfum. Wanneer je sieraden toch blootstelt aan deze middelen, kunnen ze worden aangetast met verkleuring en dofheid als gevolg. Ga niet sporten, zwemmen of douchen met je verzilverde sieraden Wanneer je gaat sporten of zwemmen, laat dan je verzilverde sieraden thuis. Dit geldt ook als je huishoudelijk werk gaat doen of gaat douchen. Afhankelijk van hoe vies de sieraden zijn, zijn er tal van mogelijkheden om zilveren sieraden schoon te maken. De gemakkelijkste manier om schoon te maken is gebruik te maken van een zilverpoetsdoekje. Voor andere producten kun je bij een juwelier of drogist informeren.